Sari la conținut

Monica Silvia Ceaușescu

primarul comunei Cuza Vodă jud. Călărași

Dragi cetățeni,
Va mulțumesc pentru ca ați accesat pagina de internet a Primăriei Cuza Voda.
Liniștea, mulțumirea si împăcarea cu tine își au rădăcinile in vatra veșniciei comunei noastre.
Înainte de a fi ceea ce este, Cuza Voda ne întoarce pe fiecare dintre noi la credința, nădejdea, speranța in Dumnezeu. Doar așa devii mai puternic si mai frumos!
Gândul ca dezvoltarea unei întregi comunități sta in deciziile pe care le iei, mă determina sa lupt in fiecare zi pentru a demonstra ca se poate face performanta administrativa si in zona rurala.
Prin munca si seriozitate, putem sa aducem normalitatea si la noi acasă, la Cuza Voda, îmbunătățind continuu calitatea vieții locuitorilor. Aceasta normalitate se construiește doar daca crezi in comunitatea ta, in oamenii care, la rândul lor, au avut încredere in tine sa ii reprezinți. Normalitatea o merita fiecare dintre noi si înseamnă accesul tuturor cetățenilor la servicii publice de calitate si dezvoltarea economica, sociala si culturala a comunei noastre.
Voi fi mereu atenta la ce ne lipsește pentru a pune lucrurile in ordine si a construi ceea ce administrațiile anterioare nu au putut. Nu mă voi limita doar la dezvoltarea infrastructurii, voi investi cu prioritate in oameni, pentru ca iubesc Cuza Voda si împreună cu echipa din aparatul propriu vom clădi o comunitate pentru VIITOR.
Prin experiența profesionala in implementarea proiectelor, voi sprijini cetățenii sa aibă curajul ca prin munca si asumarea responsabilităților sa își transforme visele in realitate.
Am convingerea ca nu poate exista bunăstare daca nu înlocuiești obișnuitul cu exigenta vremurilor pe care le trăiești si nimic nu devine durabil daca nu așezi noua temelie pe însăși inima, sufletul tău.

Primar – Monica Silvia Ceaușescu

EXPERIENŢA PROFESIONALĂ

Experiența profesională include gestionarea proiectelor, colaborarea echipelor și dezvoltarea abilităților de leadership

Primar

2021 – prezent

Comuna Cuza Vodă jud. Călărași

strada Calea Călărași, nr. 24, sat Ceacu, Judetul Calarasi,

strada Calea Călărași, nr. 24, sat Ceacu, Judetul Calarasi,

Administrator

2017 – August 2021

SC AGRO CERA IMPEX SRL

Str. Principala, sat Calarasii-Vechi, Comuna Cuza Voda, Calarasi

Expert – Serviciul Strategii, Dezvoltare, Cooperare

06.06.2013 – 2017

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia

Municipiul Călăraşi, str. General Constantin Pantazi, nr.7A, judetul Călăraşi, cod 910164

Leadership
94%
Abilități de comunicare
98%
Gestionarea resurselor
97%
Luarea deciziilo
96%
Abilități de rezolvare a problemelor
100%